Verzenden & retourneren

H

Het boek kan thuisbezorgd worden of afgehaald in de Feanstore van sc Heerenveen.

Levertijd

Het boek wordt na de lancering op 10 juli 2020 verzonden. Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 15:00 uur worden geplaatst, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Thuisbezorgd

Levering verloopt via DPD. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen. U kunt een track & trace code aanvragen voor de bestelling, zodat u het pakket kunt volgen.

  • Het boek wordt rond 10 juli, zonder verzendkosten verstuurd.

Retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@kickuitgevers.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?

Wil je je product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen met info@kickuitgevers.nl. Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product.

Product beschadigd?

Boeken maken blijft deels handwerk, dus het kan het voorkomen dat er iets misgaat. Controleer daarom direct na ontvangst of het product onbeschadigd is. Is dat niet het geval, meld het dan binnen 2 dagen na ontvangst via info@kickuitgevers.nl. Wil je waar mogelijk de oorzaak aangeven en wil je een foto meesturen? Wij lossen wij het zo snel mogelijk op.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met Kick Uitgevers op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.